Säsong 7

Varmt välkomna till säsong 7 av WW-Podden! 

Jag fortsätter under denna säsong att träffa våra fantastiska medlemmar runt om i Sverige, men i dessa tider på distans. Att få prata med och inspireras av alla dessa härliga människor är otroligt kul och spännande och jag hoppas du vill hänga med och lyssna på alla deras unika resor mot ett hälsosammare liv.

Karin Nileskog.

Läs mer om vårt uppdaterade program mittWW+, som tar ett helhetsgrepp om din hälsa och viktminskning!

SÄSONG 7 AVSNITT 5: Rädslan för att misslyckas ledde Martina att ta en annan väg, något hon är otroligt tacksam över idag!

Läs mer om avsnittet

- Jag vill bli en normalviktig 85-åring så nu är tiden då jag körde på olika quick-fix för alltid förbi. Orden är Martinas som efter många snabba och kortsiktiga bantningsförsök kom till insikt om att tiden inte spelade något roll. En viktig förändring för henne har varit att börja äta regelbundet, mellanmål är hennes bästa vän. Hon har gått från att vara en person som ätit samma mat hela tiden till en som älskar att experimentera med nya smaker och nya recept. Och sin rädsla för att misslyckas ännu en gång, gav henne motivation att hitta drivet som tagit henne dit hon är idag!

Ladda ner avsnittet här (MP3)

SÄSONG 7 AVSNITT 4: Ibland är saker inte som vi tror, och i Ulrikas fall ledde överraskningen till en hälsosam livsstil!

Läs mer om avsnittet

Det var mer eller mindre en slump att Ulrika kom igång med sin hälsoresa. Men när väl första steget var taget fanns det ingen återvändo, i synnerhet inte som läget visade sig vara värre än hon trott. Många kilo senare är hon tacksam att det blev som det blev och det som fick henne att vakna till, håller henne fortfarande på tårna. För tillbaka till där hon var tidigare, det vill hon inte!

Ladda ner avsnittet här (MP3)

SÄSONG 7 AVSNITT 3: Jennie valde att dra nytta och lära sig av det svåra och nu står hon åter stark

Läs mer om avsnittet

Jennie hade inte tidigare haft några utmaningar med vikten, men efter två graviditeter varav en med en tuff förlossningsrepression som följd, smög sig kilona på. Då, när det viktigaste var att hitta glädjen och må bra, gjorde hon ett aktivt val att låta det vara så, men sedan, när hon kände att hon orkade, började vägen tillbaka till ett mer aktivt och hälsosamt liv.

Det finns mycket att inspireras av i Jennies berättelse så häng med och lyssna när hon generöst delar med sig av sin historia. En resa som med hjälp av WW appen och träning tagit henne tillbaka till där hon en gång var.

Ladda ner avsnittet här (MP3)

SÄSONG 7 AVSNITT 2: Zusanne fick en tankeställare av sin mans fråga vilket hjälpte henne att ändra mindset

Läs mer om avsnittet

Ibland tar det lite tid innan polletten trillar ner, men när det hände Zusanne blev skillnaden stor. Lyssna och låt dig inspireras av de insikter hon samlat på sig under årens lopp och hur de förändrat hennes syn på både vikt och hälsa.

Zusanne älskar att laga mat och hon experimenterar mer än gärna i köket. Hon freestylar gärna och att skriva listor och planera är inte riktigt hennes grej.

Hon är en flitig besökare på sin workshop hos WW ViktVäktarna, det är mycket sällan hon missar detta tillfälle att träffa sin coach och övriga medlemmar. Hon deltar också gärna i gruppens diskussioner och trots att hon formellt är "klar" och på rätt vikt, gör hon inte avkall på dessa besök. För henne har coachen och övriga medlemmar alltid varit viktiga, och hon tänker fortsätta prioritera detta, som hon säger, för sin hälsas skull.

Ladda ner avsnittet här (MP3)

SÄSONG 7 PREMIÄRAVSNITT: Jennys resa ledde till så mycket mer än tappade kilon. Lyssna nu!

Läs mer om avsnittet

Att vi alla har vårt eget varför blir väldigt tydligt under samtalet med Jenny. Hon och hennes man har vid flera tillfällen gått ner i vikt på diverse olika sätt, dock utan större framgång, åtminstone vad det gällde hållbarheten. De drevs också av en stor längtan efter barn, men det ville sig tyvärr inte varför de sökte hjälp.

Det blev startskottet på en resa med WW ViktVäktarna som öppnade en helt ny värld och som inte minst gav dem det de så innerligt längtat efter, en liten kille.

Ladda ner avsnittet här (MP3)