Säsong 7

Varmt välkomna till säsong 7 av WW-Podden! 

Jag fortsätter under denna säsong att träffa våra fantastiska medlemmar runt om i Sverige, men i dessa tider på distans. Att få prata med och inspireras av alla dessa härliga människor är otroligt kul och spännande och jag hoppas du vill hänga med och lyssna på alla deras unika resor mot ett hälsosammare liv.

Karin Nileskog.

Läs mer om vårt uppdaterade program mittWW+, som tar ett helhetsgrepp om din hälsa och viktminskning!

SÄSONG 7 AVSNITT 2: Zusanne fick en tankeställare av sin mans fråga vilket hjälpte henne att ändra mindset

Läs mer om avsnittet

Ibland tar det lite tid innan polletten trillar ner, men när det hände Zusanne blev skillnaden stor. Lyssna och låt dig inspireras av de insikter hon samlat på sig under årens lopp och hur de förändrat hennes syn på både vikt och hälsa.

Zusanne älskar att laga mat och hon experimenterar mer än gärna i köket. Hon freestylar gärna och att skriva listor och planera är inte riktigt hennes grej.

Hon är en flitig besökare på sin workshop hos WW ViktVäktarna, det är mycket sällan hon missar detta tillfälle att träffa sin coach och övriga medlemmar. Hon deltar också gärna i gruppens diskussioner och trots att hon formellt är "klar" och på rätt vikt, gör hon inte avkall på dessa besök. För henne har coachen och övriga medlemmar alltid varit viktiga, och hon tänker fortsätta prioritera detta, som hon säger, för sin hälsas skull.

Ladda ner avsnittet här (MP3)

SÄSONG 7 PREMIÄRAVSNITT: Jennys resa ledde till så mycket mer än tappade kilon. Lyssna nu!

Läs mer om avsnittet

Att vi alla har vårt eget varför blir väldigt tydligt under samtalet med Jenny. Hon och hennes man har vid flera tillfällen gått ner i vikt på diverse olika sätt, dock utan större framgång, åtminstone vad det gällde hållbarheten. De drevs också av en stor längtan efter barn, men det ville sig tyvärr inte varför de sökte hjälp.

Det blev startskottet på en resa med WW ViktVäktarna som öppnade en helt ny värld och som inte minst gav dem det de så innerligt längtat efter, en liten kille.

Ladda ner avsnittet här (MP3)